Το Σάββατο 17 Ιουλίου ξεκινάει η θερινή λειτουργία της Σύγχρονης Πινακοθήκης VILLA ΡΟΔΟΠΗ

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΜΟ ΜΗΝΑ!!

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ
“ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΟΨΕΙΣ”

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ART-EST
 17 ΙΟΥΛΙΟΥ-14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021
Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, ώρα 9:00 μ.μ. θα αρχίσει την θερινή λειτουργία της η Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ  με έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Κώστα Ευαγγελάτου. Τίτλος της έκθεσης “Εγκάρσια Είδωλα και Όψεις”.
Πρόκειται  για ζωγραφικές συνθέσεις και γλυπτικές κατασκευές του καλλιτέχνη με επίκεντρο την ανθρώπινη μορφή.
Τα έργα φιλοτεχνήθηκαν στην Αθήνα και το Παρίσι την τελευταία πενταετία και εκφράζουν με αδρότητα, απλότητα και συμβολική διάσταση ψυχογραφικές καταστάσεις βιωμένες από τον δημιουργό τους. Οι ζωγραφικές μορφές διαγράφονται σε αφηρημένα φόντα με παστόζο λάδι και παχύρευστη μελάνη, ενώ οι γλυπτικές συνθέσεις πλάθονται με ποικίλα υλικά και ευρηματικούς συνδυασμούς ή παραμένουν ready made-έτοιμες φόρμες και αξιοποιούνται ανάλογα στον χώρο.
Παράλληλα με την έκδοση του νέου βιβλίου, αναδρομικού ποιητικού ανθολογίου του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο “Εγκάρσια Ρήματα” από τις εκδόσεις ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ, Αθήνα 2021, η εικαστική έκθεση επιχειρεί την αισθητική και οπτική ανθολόγηση της εκφραστικής του κατάθεσης με είδωλα της μνήμης, της φαντασίας και ρεαλιστικές όψεις της ζωής και της πολυμορφικής τέχνης του.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Αυγούστου 2021.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας στις συγκεντρώσεις για την πανδημία του κορονοιού.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
VILLA RODOPI ART COLLECTION
COSTAS EVANGELATOS ART-EST
Ι.ΜΕΣΟΛΩΡΑ ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
(τηλέφωνα προσυνεννόησης: 2671028501, 6944621286)Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις