Το νέο ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Σήμερα ημέρα Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ.., συνεδρίασαν στο γραφείο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄, οι εκλεγέντες σύμβουλοι του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021. Ως πρόεδρος εξελέγη ο κος. Σκιαδόπουλος Γιάννης ο οποίος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος προς εκλογή για τη θέση του Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια, κατά απόλυτη πλειοψηφία από τους εκλεγέντες συμβούλους ορίστηκαν οι υπόλοιπες έξι θέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού διαβάστηκαν από το Καταστατικό, τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες των μελών του Διοικητικό Συμβουλίου, αποφασίστηκε :

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος Σκιαδόπουλος Γιάννης

Αντιπρόεδρος Λιβέρη Μαριέττα

Γεν. Γραμματέας Παγανοπούλου Ιουλία

Ταμίας Καραολής Κωνσταντίνος

Γεν. Αρχηγός Πάστρας Χρήστος

Έφορος ατομικών αθλημάτων Μπενίσης Μάριος

Έφορος ομαδικών αθλημάτων Τεμπονέρα Μαρία

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , βάση Καταστατικού, είναι τριετής και αρχίζει πάντοτε από την επομένη των εκλογών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης Παγανοπούλου Ιουλία

Η Αντιπρόεδρος Ο Ταμίας

Λιβέρη Μαριέττα Καραολής Κώνσταντίνος

Ο Γεν. Αρχηγός

Πάστρας Χρήστος

Ο Έφορος ατομικών αθλημάτων Ο Έφορος ομαδικών αθλημάτων

Μπενίσης Μάριος Τεμπονέρα Μαρία
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις