Χωρίς κλιματισμό το μισό Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου-Υποφέρουν οι τρόφιμοι

Πολλές καταγγελίες έχουν φθάσει στην ιστοσελίδα μας ότι εν μέσω καύσωνα δηλαδή τις τελευταίες μέρες, το μισό περίπου Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου έμεινε, λόγω βλάβης, χωρίς κλιματισμό.

Αποτέλεσμα η κατάσταση ήταν αφόρητη για μεγάλων μέρος των τροφίμων, που ως ηλικιωμένοι είναι ευπαθείς ομάδες, αλλά και για σημαντικό τμήμα των εργαζομένων. Μάλιστα οι πληροφορίες μας επιμένουν τουλάχιστον δύο ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν σε παραληρηματική κατάσταση λόγω της κατάστασης και των εξαιρετικών θερμοκρασιών τις οποίες υπέμεναν.

Μετά από όλο αυτό αλαλούμ υποτίθεται ότι η Πρόεδρος Άννα Ζαπάντη έχει κανονίσει να λάβουν χώρα οι απαραίτητες επισκευές επιδιορθώσεις στον κλιματισμό  ώστε να σταματήσει η απίστευτη ταλαιπωρία αλλά και ο σοβαρός κίνδυνος για τους τροφίμους αλλά και τους εργαζομένους στο Δημοτικό Γηροκομείου Αργοστολίου.

Ελπίζουμε ότι η υπόσχεσή της θα τηρηθεί παρότι έχει ήδη καθυστερήσει και κάποιοι συγγενείς ηλικιωμένων έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους.

Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου στο οποίο προΐσταται η Άννα Ζαπάντη την οποία καταγγέλλουν αναγνώστες τους σάιτ μας για αδράνεια ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος  του κλιματισμού στο μισό χώρο λειτουργίας με αποτέλεσμα να υποφέρουν από την ασφυκτική ζέστη εν μέσω καύσωνα ηλικιωμένοι και εργαζόμενοι
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις