Γεράσιμος Παπαναστασάτος: Ο Θεόφιλος και η “παράγκα του Καραγκιόζη” στο κέντρο του Αργοστολίου…!!!

Ο  ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ Η΄΄  ΠΑΡΑΓΚΑ  ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΄΄ ’ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ….!!!.

Όλοι ξέραμε ότι ο αξιότιμος  Δήμαρχος  μας κ Θεόφιλος Μιχαλάτος   και το επιτελείο του  αποτελούν την επιτομή του ΄΄ κιτς ΄΄ και της κακογουστιάς  !!!!!!!!Παραδείγματα άπειρα : Το κοτετσόσυρμα   στον Κούταβο !!!!!!! , τις εκδηλώσεις του Βίκτωρα στην πλατεία   με τους Σέρβους με τις οποίες  γελάει όλη η κοινωνία  !!!!!, τις γαλβανιζέ   Λαμαρίνες  στον ΄΄  θαλασσομυλο ΄΄ !!!!!! για να μην επεκταθώ στη ποιότητα του πολιτικού λόγου που εκπέμπεται από την παράταξη Μιχαλάτου πχ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Νικόλαος Βαλλιανάτος ,  μετά από 50 και πλέον χρόνια ενασχόλησης  με τα πολιτικά ,   ακόμα δεν έχει μάθει ότι στην Ελληνική  γλώσσα  λέμε ΄΄ ψηφίζω ΄΄ και όχι ‘’  ψηφάω ‘’ !!!!!!!!!.

  Όμως ακόμα και εμείς που διασκεδάζουμε με το απίθανο θέαμα  που προσφέρει ο Δήμαρχος και η κομπανία του , δεν μπορούσαμε  ποτέ να φανταστούμε     ότι θα έφθαναν μέχρι του σημείου να ποστιάξουν   μια ‘’ Παράγκα του Καραγκιόζη ‘’ μέσα στην καρδιά του κέντρου του Αργοστολίου !!!!!!!! . Μετά τη αρχική απορία ,  αμηχανία αλλά και αγανάκτηση   πολλών συμπολιτών μας για την άθλια εικόνα εν τέλει  ενημερωθήκαμε   ότι το κιόσκι θα χρησιμοποιηθεί  για έγγραφη υποβολή   παραπόνων του πολίτη !!!!!!!!

Επί τη ευκαιρία λοιπόν  να εκφράσουμε και εμείς κάποια  δικά μας παράπονα  : Πότε θα λειτουργήσει το Μουσείο Σκλάβου ?? ,Πότε θα λυθεί το κυκλοφοριακό στο Αργοστόλι όπως είχε υποσχεθεί δημόσια ο κ Μινέτος ??, Πότε   θα φύγουν τα μπάζα   από το Λιμάνι Αργοστολίου ??Πότε θα ανοίξει το καφενείο της Καμπάνας που το είχε κλείσει ο κακός ‘’  Παρίσης  ΄΄ όπως έλεγε προεκλογικά ο κ Μιχαλάτος ?? ,

Πότε θα γίνουν  έργα στα χωριά  της Λειβαθούς και του Ελειού Πρόννων ( και εννοώ  έργα πραγματικά και όχι εξαγγελίες ) ?? !!!!!!!!.Μετά από όλα αυτά Θεόφιλε  έχω να σου υποβάλω δυο ακόμα  ερωτήματα  :

Α) Το συγκεκριμένο βιβλίο ΄΄  παραπόνων του Δημότη ΄΄  σε ποιο κάλαθο  ανακύκλωσης θα το πετάς  αφού είναι δεδομένο ότι δεν θα το διαβάζεις  ,??όπως έχεις μάθει να πράττεις  αφού δεν  ακούς ούτε  βλέπεις τους δημότες !!!!!!!!

Β) Μήπως έπρεπε όπως κάνουν τα γραφεία τελετών     να έχεις παράλληλα και ένα βιβλίο για να σου αναγράφουν οι πολίτες και Δημότες  , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ , ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ         ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ     ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ  ΣΤΗΝ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ  ΠΡΟΣ  ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ !!!!!!!!!.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα  να το πράξεις  και εκ το αποτελέσματος θα διαπιστώσεις ότι  οι Δημότες  ούτε  κουτοί είναι  ούτε μπορείς να τους ΄΄ δουλεύεις για πάντα   ΄΄  , όπως πράττεις για δυο  συνεχόμενα έτη .

Με εκτίμηση στην εφευρετικότητα σου   .

Γ Παπαναστασάτος  Δικηγόρος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις