Εικόνες από «Χαρτούμ» στο κέντρο του Αργοστολίου – Κιόσκι-παράγκα στο πιο όμορφο πεζόδρομο της πόλης

Δεν πίστευαν στα μάτια τους σήμερα οι κάτοικοι του νησιού μας όταν είδαν ότι, στην καρδιά της πρωτεύουσας τους, στο ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο κέντρο του Αργοστολίου, στον όμορφο πεζόδρομο της Παν. Βαλλιάνου, τοποθετήθηκε ένα …κοντέινερ. Ψάξαμε να μάθουμε από το ρεπορτάζ ποιανού ήταν αυτή η …ευφάνταστη πρωτοβουλία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κιόσκι -παράγκα το έστησε η δημοτική αρχή Μιχαλάτου. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς θα εξυπηρετεί η συγκεκριμένη κατασκευή.

Σημείωση:

Κάναμε 30 χρόνια να φτιάξουμε μια πλατεία ανάλογη της πολιτιστικής κουλτούρας αυτού του τόπου. Και αντί να συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια, με όμορφες παρεμβάσεις στην πόλη, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμη σημείο κιτς στο ήδη «ταλαιπωρημένο» αισθητικά Αργοστόλι.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αναδημοσίευση από το ekefalonia
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις