Σύμφωνα με τους Μιχαλάτο και Κουρκουμέλη για όλα φταίει η πανδημία -Προφανώς τα άλλα νησιά που πηγαίνουν πολύ καλύτερα έχουν ανοσία της αγέλης!

Όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, η Κεφαλονιά για πρώτη φορά έρχεται τελευταία και καταιδρωμένη στον τομέα του Τουρισμού ενώ η απόσταση που μας χωρίζει από τα άλλα νησιά είναι τεράστια.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Νίκο Κουρκουμέλη, για αυτή την κατάσταση αποκλειστική ευθύνη έχει η πανδημία. Σύμφωνα με τα media του κ. Μιχαλάτου και με δηλώσεις τους, τα κάνουν όλα σωστά στην προώθηση του νησιού αλλά δεν τους αφήνει η πανδημία.

Ούτε ο κ. Μιχαλάτος, ούτε ο κ. Κουρκουμέλης όμως θέλουν να μας εξηγήσουν γιατί ενώ κάθε χρόνο η Ζάκυνθος έχει τις διπλάσιες αφίξεις από την Κεφαλονιά, φέτος έχει περισσότερες από δεκαπλάσιες!

Δεν κάνουν τον κόπο να μας πουν για πιο λόγο μας έχει ξεπεράσει σε αφίξεις ακόμη και το Άκτιο!

Δεν φαίνεται να τους απασχολούν οι ακυρώσεις των αεροπορικών από όλη την Ευρώπη που αφορούν αποκλειστικά το νησί μας.

Και φυσικά δεν μπορούν να μας πουν συγκεκριμένα ποιες είναι οι ενέργειες που έκαναν όλη τη χρονιά για να ανατρέψουν την ζημιά.

Απλά προσπαθούν να πείσουν τους Κεφαλονίτες που ζουν καθημερινά την τραγική κατάσταση ότι κάνουν τα πάντα!

Το μέγεθος της αδιαφορίας του κ. Μιχαλάτου για τον Τουρισμό του νησιού μπορεί να συγκριθεί μόνο με την επιμονή του να πληρώσουν κανονικά τα δημοτικά τέλη οι κλειστές επιχειρήσεις!

Αναδημοσίευση από το ekefalonia
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις