Εκλογές την Πέμπτη 24 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με αναπηρίες Ζακύνθου “Φιλόξενος”

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 Αγαπητά μέλη,

 σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021,  και ώρα 08:00 με 12:00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες του ΄΄ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ΄΄για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.).

 Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο 4726/2020,  στο γραφείο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄, στο ισόγειο του Διοικητηρίου Ζακύνθου.

Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι, για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να υποβάλλουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας, στα γραφεία του Συλλόγου (ισόγειο Διοικητηρίου) έως και τη Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.

  Τα μέλη τα οποία θα έρθουν να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας κατά την είσοδο στο γραφείο καθώς και η τήρηση όλων των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό covid-19.

   Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                            Παγανοπούλου Ιουλία
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις