Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια της κινηματογραφικής επένδυσης του Γιάννη Καλαφάτη στη Θεσσαλονίκη!

Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια της κινηματογραφικής επένδυσης του Γιάννη Καλαφάτη στη Θεσσαλονίκη!

Αν και είχε ανακοινωθεί από το φθινόπωρο του 2019 από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ότι ο Λευκαδίτης Ελληνοαμερικανός παραγωγός της York Studios (“The Outpost”) Γιάννης Καλαφάτης (John Kalafatis) μαζί με τους ξένους επενδυτές και συνεργάτες της Millennium Films θα προχωρούσαν στην επένδυση του μεγαλύτερου  σύγχρονου κινηματογραφικό στούντιο της Ελλάδας στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης (με την ονομασία “Nu Boyana Hellenic”) η παγκόσμια πανδημία του Κορονοϊου και γραφειοκρατικά εμπόδια καθυστέρησαν την αρχή των εργασιών.

Όμως, με σημερινή ανακοίνωση του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε τα καλά νέα! Ότι δηλαδή η κινηματογραφική επένδυση του Γιάννη Καλαφάτη στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την πρώτη Χόλιγουντιανή παραγωγή τις επόμενες ημέρες με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, ξεκινά την κατασκευή της τους επόμενους μήνες στην πόλη! Όπως λέει επί λέξη ο Περιφερειάρχης “Το είπαμε, το κάνουμε πράξη!” Καταλήγοντας: “Με το Film Office Central Macedonia βάζουμε τον τόπο μας στον παγκόσμιο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών.”

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το καλό της Ελλάδας μας!

Σπύρος Καγκάδης

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3734027483367791&id=100002817280983
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις