Το πολυβραβευμένο- ντοκιμαντέρ του Νορβηγού σκηνοθέτη Asgeir Helgestad “Βασίλισσα χωρίς Βασίλειο” στην Κινηματογραφική Λέσχη Ληξουρίου

🎞 Tην ερχόμενη Παρασκευή η πρώτη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Ληξουρίου η οποία θα σηματοδοτήσει την επαναλειτουργία της μετά από ένα διάστημα ενάμιση χρόνου.
🎞 Θα προβληθεί το εξαιρετικά επίκαιρο -και πολυβραβευμένο- ντοκιμαντέρ του Νορβηγού σκηνοθέτη Asgeir Helgestad “Βασίλισσα χωρίς Βασίλειο” (2018) στα πλαίσια του Φεστιβάλ CineDoc Island Film Feastival.
🎞 Η προβολή θα γίνει στον αύλειο χώρο (πλησίον του ποταμιού) του Μουσείου Ληξουρίου όπου στεγάζεται η ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ληξουρίου στις 21:00 η ώρα εγκιανιάζοντας την σειρά υπαίθριων προβολών σε σημαίνοντα κτήρια και ιδρύματα του τόπου. Ως εκ τούτου, η προβολή της ταινίας βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με τις καιρικές συνθήκες – σε ενδεχόμενο αναβολής θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
🎞 Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει των εν ισχεί υγειονομικών πρωτοκόλλων.
🎞 Χορηγός προβολής: ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΑ



Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις