Ξεκινάνε οι δραστηριότητες της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την άρση της απαγόρευσης διοργάνωσης συναυλιών και εκδηλώσεων , ο Σύλλογός μας ξαναρχίζει τις δραστηριότητές του , με πρώτο βήμα την περίοδο αυτή , την έναρξη λειτουργίας των Τμημάτων του με πρόβες , υπό την καθοδήγηση των Μαέστρων μας , τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία , έτσι όπως προβλέπονται για την προστασία από τον κορωνοϊό .

Από την Δευτέρα 31.5.21 , αρχίζουν οι πρόβες , σε μέρες και ώρες που θα καθοριστούν από τους δασκάλους και τα μέλη .

Ο Σύλλογός μας έχει τα εξής Τμήματα :

  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

  • ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ , και

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ .

Μαέστροι μας είναι οι :

  • ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΡΣΕΛΟΥ

  • ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ και

  • ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΕΝΟΣ

Η συνδρομή των μελών των Τμημάτων , για την κάλυψη των εξόδων του συλλόγου , είναι 10 Ε τον μήνα .

ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα παλαιά μέλη μας , αλλά και νέα , παιδιά και ενήλικες ,να επικοινωνήσουν μαζί μας, για ενταχτούν στα Τμήματά μας , και να συμμετέχουν από την αρχή , στο νέο αυτό ξεκίνημα του συλλόγου για την εκμάθηση , απόδοση και παρουσίαση της Κεφαλονίτικης και όχι μόνο, καλής μουσικής και του χορωδιακού τραγουδιού.

Να συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε την μεγάλη και όμορφη προσπάθεια που κάνουμε 40 χρόνια τώρα για να διατηρήσουμε , να συνεχίσουμε και να ανανεώσουμε την μεγάλη μουσική παράδοση του τόπου μας και των νησιών μας ειδικότερα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΑΣ : 6944623280 ( Ρ. ΛΟΥΖΗΣ ) , 6943592949 ( ΒΙΚΥ ΦΩΚΑ ) , 6946049356( ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ) 6974913790 ( ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΡΣΕΛΟΥ ) και 6973756686 ( ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΕΝΟΣ )

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις