Η Ορειβατική Λέσχη Κεφαλονιάς αποχαιρετά το Γεράσιμο Πετράτο

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Αργοστόλι, 20 Απριλίου 2021

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι της Ορειβατικής Λέσχης αποχαιρετούν σήμερα με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση τον φίλο Μάκη, τον αγαπημένο “Μπαμπίνο”.

Ο Μάκης υπήρξε αντιπρόεδρος και από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης, μα πάνω απ’ όλα ήταν αυτός που με το χαμόγελό του, την φωτογραφική του μηχανή, το πείραγμα και το αστείο του αποτύπωνε την κάθε στιγμή από το ανέβασμα στις δύσκολες πορείες, στις στάσεις για ξεκούραση, στις κορυφές , στις παραλίες και στις ταβέρνες.

Φίλε Μάκη, στις επόμενες διαδρομές και εξορμήσεις η απουσία σου θα είναι μεγάλη. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, στα βουνά που περπατήσαμε μαζί, από τον Ταΰγετο , στα Άγραφα, Τζουμέρκα, Όλυμπο , Σμόλικα, Τύμφη, Γράμμο, Βόιο, στη λατρεμένη Κεφαλονιά και στις παραλίες της. Σε κάθε νέα διαδρομή θα συναντιόμαστε “ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!!”, σε κάθε κορφή για μια τελευταία φωτογραφία απέναντι και ανάμεσά μας. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε φίλε και συνορειβάτη Μάκη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μητέρα σου Ηλέκτρα, στην αγαπημένη σου Τασία και στα παιδιά σου Διονύση και Πέτρο.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις