Στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες” το Β’ μέρος της συνέντευξης του Νίκου Σακελλαρόπουλου

Στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημένος ο Συγγραφέας κ. Νίκος Σακελλαρόπουλος στο Β μέρος.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος μιλάει Για τους Λατρευτικούς-Ιστορικούς-Μουσειακούς και Τουριστικούς Χώρους της επαρχίας Καλαβρύτων.

Για τα κυριώτερα Πολιτικά και Πολεμικά γεγονότα για την επαρχία Καλαβρύτων. Για τις μεγάλες μορφές που έχουν αναδείξει τα Καλάβρυτα. Για το πόσο η φύση έχει πλουτίσει με απαράμιλλη ομορφιά την επαρχία Καλαβρύτων.

Για την σύνδεση με την Ιστορία και την Μυθολογία του Χελμού. Για την Ανθρωπιστική-Κοινωνική και Πολιτιστική προσφορά ευεργετών και Δωρητών στην επαρχία Καλαβρύτων και άλλα πολλά.

Για τον κ Σακελλαρόπουλο και το βιβλίο του μιλούν Αθανάσιος Φωτόπουλος Ομότιμος καθηγητής Ιστορικός Μαράη Γεωργούση Δρ Ιστορίας της Τέχνης. Φώτης Δημητρόπουλος Φιλόλογος-Συγγραφέας.

Αφήγηση ο καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Καστανάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις