Στρατηγοί χωρίς στρατό στη Σάμη; Συμφώνησαν οι επικεφαλής για τον “Αναπτυξιακό Οργανισμό”, τους “αδειασαν” όμως οι μισοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις

Κάτι δεν πάει καλά στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης αφού ναι μεν οι επικεφαλής των παρατάξεων συμφωνούν μεταξύ τους πλην όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι σε μεγάλο ποσοστό δεν τους ακολουθούν.

Ο “αντάρτης” της Δημοτικής Παράταξης του Στέλιου Σπαθή, Παναγής Κοκόλης

Κάτι που έγινε και στην πρόσφατη ψηφοφορία για τον “Αναπτυξιακό Όργανισμό”, πιο συγκεκριμένα τρεις δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι από τη Δημοτική παράταξη του Δημάρχου Σάμης, Μάκη Μονιά δεν ακολούθησαν τη γραμμή του Δημάρχου Σάμης (Νίκος Ρασσιάς και Εριγώνη Βαλσάμου ψήφισαν κατά ενώ η Αριστέα Αμίτση απουσίαζε), από την παράταξη του Στέλιου Σπαθή ο Παναγής Κοκόλης “άδειασε” τον επικεφαλής του και ψήφισε κατά του “Αναπτυξιακού Οργανισμού” ενώ ο Γιώργος Αποστολάτος απήχε από την ψηφοφορία.

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Στέλιου Σπαθή Γιώργος Αποστολάτος που και αυτός δεν ακολούθησε την γραμμή του επικεφαλής

Και από την παράταξη του Μιχάλη Γάκη, ο Σπύρος Σπαθής, ο Κώστας Κοντογούρης και ο Βασίλης Κοκόλης ψήφισαν και αυτοί κατά του Αναπτυξιακού Οργανισμού”. Δηλαδή η συνοχή των παρατάξεων στην Σάμη έχει πάει περίπατο και πλέον τα πράγματα είναι κινούμενη άμμος.

Για την ιστορία και ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθανασάτος ψήφισε κατά του “Αναπτυξιακού Οργανισμού” ο οποιος τελικά πέρασε “κουτσά στραβά” (παρότι οι επικεφαλής των παρατάξεων είχαν συμφωνήσει να ψηφιστεί ομόφωνα) με μικρή τελικά πλειοψηφία δηλαδή 12-7.

Τώρα μένει να δούμε αν ο περίφημος “Αναπτυξιακός Οργανισμός” που προωθεί κατά κύριο λόγο η δημοτική αρχή Μιχαλάτου από το Δήμο Αργοστολίου μαζί με το “δεκανίκι” της (παράταξη Αλέξανδρου Παντελειού), αν θα ξεπεράσει και τα γραφειοκρατικά και διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν και θα προκύψουν στην πορεία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις