Βαρύ πένθος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Βαρύ πένθος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του 14 Σπύρου, γιου της δικηγόρου και πολύτιμης συνεργάτιδάς μας Αλέκας Τζαναβάρη, εκφράζουμε βαθιά συλλυπητήρια στην μητέρα και όλη την οικογένεια του άτυχου νέου που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο της Εθνικής οδού Παλαιοκαστρίτσας το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου 2020.

Στεκόμαστε δίπλα στην Αλέκα ως μέλη μιας μεγάλης οικογένειας της συμμεριζόμενοι την τραγικότητα των στιγμών που ζει και προσευχόμαστε να βρει την δύναμη και το κουράγιο απέναντι στο βαρύ αυτό χτύπημα που δέχθηκε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 02/ 12/ 2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Σ

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Σήμερα, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και όλη η Κέρκυρα ,είναι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό του Σπύρου. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην αξιόλογη συνάδερφο Αλέκα Τζαναβάρη, καθώς και σε όλη την οικογένεια.

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος του Π.Σ.Ι.Ν

Νικόλαος Μουζακίτης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις