“Λησμονήσατε τη Λειβαθώ κ. Μιχαλάτε”-Αγανακτισμένη επιστολή από κάτοικο Λειβαθούς

κ. Μιχαλάτε, κ. Δήμαρχε Αργοστολίου πλέον δεν θα σας κρυφτώ δεν σας ψήφισα ούτε στον πρώτο ούτε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών διότι ως δημότη του πρώην Δήμου Λειβαθούς δεν μου άρεσε η σπατάλη που είχε παρατηρηθεί κατά τη διαχείρηση των οικονομικών το διάστημα της τότε Δημαρχείας σας.

Παρόλα αυτά όταν εκλεγήκατε μία πλευρά του εαυτού μου έλεγε, “δεν πειράζει, Λειβαθινός είναι θα φροντίσει τουλάχιστον την περιοχή μας”. Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα με έχετε διαψεύσει σε αυτό, μας είχατε υποσχεθεί αναβάθμιση του λιμανιού στο Τραπεζάκι, εξωραϊσμό του αλιευτικού καταφυγίου στην Αγία Πελαγία Σβορωνάτα, ίδρυση βιολογικού καθαρισμού στη Λειβαθώ, δημιουργία πεζοδρομίων στα χωριά της Λειβαθούς μας και πολλά άλλα.

Χωρίς καμία διάθεση αντιπολίτευσης, αν και όπως σας είπα δεν υπήρξα ποτέ ψηφοφόρος σας μέχρι σήμερα δεν έχετε κάνει το παραμικρό για όλα αυτά και αντίθετα ακόμα και τη συλλογή του μεγάλου Λειβαθινού καλλιτέχνη Γεράσιμου Σκλάβου την πάτε στο Αργοστόλι και όχι στο Πνευματικό Κέντρο στα Κουρκουμελάτα, όσο δε αφορά την καθαριότητα ενώ στην αρχή η αντιδήμαρχος Κρυσταλλία Μιχαλάτου προσπαθούσε με τον ζήλο της νεοφώτιστης να κάνει δουλειά, τελευταία τα έχει παρατήσει και αυτή και βλέπουμε παντού μικρές πρόχειρες χωματερές που προσβάλουν τον Πολιτισμό μας.

Την επιστολή αυτή σας στην στέλνω σαν ένα καμπανάκι μήπως και αντιληφθείτε ότι έχετε τραβήξει λανθασμένη πορεία και αποφασίσετε επιτέλους να δώσετε βάρος στο στολίδι της Κεφαλονιάς, τη Λειβαθώ μας, γέννημα της οποίας είστε και η οποία σας τίμησε σε όλες τις εκλογές.

Με εκτίμηση

Γ. Σταματελάτος

Καραβάδος Κεφαλονιά

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις