Διαδικτυακή προβολή του ντοκιμαντέρ “Χορευτικές αναμνήσεις στην Κεφαλονιά ”

Διαδικτυακή προβολή  του ντοκιμαντέρ “Χορευτικές αναμνήσεις στην Κεφαλονιά ” | Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 | ώρα 21.00

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά & ο Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Ιστορικός Σύλλογος Κεφαλληνίας & Ιθάκης «ΤΟ ΡΙΦΟΡΤΣΟ»

σας προσκαλούν στη διαδικτυακή προβολή του ντοκιμαντέρ «Χορευτικές αναμνήσεις στην Κεφαλονιά»

 Ένα ντοκιμαντέρ του Γιώργου Μεσσάρη και του Διονύση Φωκά , με την συμβολή του «Ριφόρτσο», αφιερωμένο στους αστικούς χορούς της Κεφαλονιάς. Ένα ταξίδι  στο χρόνο για να γνωρίσουμε άγνωστες πτυχές του τοπικού πολιτισμού. 

Μετά από τουλάχιστον 100 χρόνια, θα ακούσουμε μουσική για Πόλκα, Μαζούρκα, Βαλς, Τανγκό και Φοξ που συνέθεσαν Κεφαλονίτες δημιουργοί όταν το Αργοστόλι, το Ληξούρι και η Λειβαθώ χόρευαν τους ίδιους χορούς που μεσουρανούσαν σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις. 

 Προβολή στο facebook, στην σελίδα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και στην ομάδα του «Ριφόρτσο»,  Κομπόγιο ιστορίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

 Για προβολή στο zoom ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/99258079037

 Ντοκιμαντέρ « Χορευτικές αναμνήσεις στην Κεφαλονιά », Ιανουάριος 2020

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μεσσάρης

Διάρκεια: 30 λεπτά 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις