Παρατείνεται το πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020»

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για τα κάτωθι:

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων επιχορήγησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης “Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων” (ΙΟΝ97), η οποία έληγε στις 29/10/2020.

Η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 6 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.

Προστίθεται επίσης ως επιλέξιμη νομική μορφή επιχειρήσεων και η “Συμπλοιοκτησία”.

Το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας, παραμένει στη διάθεση του κοινού για οποιαδήποτε πληροφορία στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης.

Από το Γραφείο Τύπου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις