Συγχαρητήρια στη νέα Διοίκηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΤΕΕ

Μετά τις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ, μια νέα ομάδα συναδέλφων μηχανικών, καλείται να αναλάβει την διοίκηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με Πρόεδρο την Αγγελική Κοκκολιάδη, Αντιπρόεδρο  τον Κυριάκο Μωραΐτη, Γραμματέα τον Κυριάκο Κεκάτο  και Μέλη τους την Σοφία Κολαΐτη και τον Τηλέμαχο Μπεριάτο.

Θέλω να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους. 

Είμαι σίγουρος ότι η νέα πρόεδρος Αγγελική Κοκκολιάδη, καθώς, και οι υπόλοιποι συνάδελφοι της Ν.Ε. θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε το Τ.Ε.Ε. που αποτελεί τον τεχνικό σύμβουλο της πολιτείας να παραμείνει ένα από τα πιο  αξιόπιστα εργαλεία που ανοίγουν το δρόμο στη βιώσιμη ανάπτυξη. 

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, που ακόμη μετρούν τις πληγές τους από την πρόσφατη θεομηνία έχουν μεγάλη ανάγκη από την βοήθεια θεσμών όπως το Τεχνικό Επιμελητήριο. 

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση τον πρόεδρο Αλέξανδρο Παντελειό αλλά και τα υπόλοιπα μέλη για την προσφορά τους στο Τεχνικό Επιμελητήριο και την άψογη συνεργασία μας, κορυφαία στιγμή της οποίας ήταν ο ψηφιακός χάρτης με τα προβλήματα του επαρχιακού δικτύου που παραδόθηκε στην Περιφέρεια από την Ν.Ε. ΤΕΕ – με τη συνδρομή πολλών συναδέλφων – μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις