Χορευτικός Όμιλος “Κεφαλλήνες: Δημιουργία νέου τμήματος ενηλίκων για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών

Με αφορμή τη συμπλήρωση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων στα τμήματα της Δευτέρας και της Τετάρτης, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς «ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ» ανακοινώνει τη δημιουργία νέου τμήματος ενηλίκων για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών.

Τα μαθήματα του νέου τμήματος ξεκινούν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (19:15-20:15) στην αίθουσα του συλλόγου που βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Τραυλιάτων.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνεται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτά ορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook (ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ – Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς) και στο τηλέφωνο 6949762369.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις