“Τρίζει” η πλειοψηφία του Μιχαλάτου στο Δημοτικό Συμβούλιο-Με μία μονο ψήφο διαφορά κατόρθωσε “να πετάξει στο δρόμο” 9 καθαρίστριες από τα σχολεία

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος ως προς την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργοστολίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι τελικά και μετά από πολύ κόπο κατόρθωσε να επιβάλει με μόλις μία ψήφο διαφορά την επιλογή του “να πετάξει στο δρόμο” εννιά καθαρίστριες που δούλευαν για χρόνια στα σχολεία μας.

Κατά κυριολεξία “το φιλί της ζωής” στη Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου το έδωσαν οι “συνήθεις ύποπτοι” δύο σύμβουλοι που εξελέγησαν με τον Παρίση (Ματιάτος και Βανδώρος) και δύο σύμβουλοι που εξελέγησαν με τον Φόρτε (Πεφάνης και Γαβριελάτος).

Τονίζουμε ότι η πρόταση της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” την οποία αποδέχτηκαν και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Φόρτες-Λαϊκή Συσπείρωση, Κεφαλονιά, Νησί για όλους) έδινε νόμιμη λύση καθώς βασιζόταν σε εξαίρεση που θέσπισε το υπουργείο τις τελευταίες μέρες και προέβλεπε δυνατότητα συμβάσεων έργων για τις καθαρίστριες με δαπάνες του Δήμου.

Όπως φάνηκε όμως από την τοποθέτηση του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου “αυτός τσιγκουνεύτηκε” τα 25.000 ευρώ που θα δαπανούσε ο Δήμος παρουσιάζοντάς τα ως δήθεν σημαντικό ποσό κάτι που δεν ευσταθεί για τα οικονομικά δεδομένα του μητροπολιτικού Δήμου του Νομού μας.

Η ουσία είναι ότι η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου και οι συνοδοιπόροι της έδειξαν ένα “σκληρό πρόσωπο” απέναντι σε εννιά εργαζόμενες στην καθαριότητας για ένα θέμα που φάνηκε ξεκάθαρα πως θα μπορούσε να δώσει λύση. Παράλληλα πάντως τραυματίστηκε και η πολιτική εικόνα του Δημάρχου Αργοστολίου καθώς φάνηκε πεντακάθαρα ότι “με το ζόρι” και χάρη στις μεταγγραφές έχει μία οριακή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις