Ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος στις “Ανοιχτές Σελίδες”

Σήμερα το πρωϊ είχα την εξαιρετική τιμή να με δεχθεί στο γραφείο του ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και να μιλήσει για το Πολιτιστικό Πολυχώρο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου “Διεξοδος” και για τον Ιδρυτή της κ Νίκο Κορδόση.

Η Εκπομπή με την συνέντευξη του κ. Νίκου Κορδόση και την παρέμβαση του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπου θα ειναι η πρώτη εκπομπή στην φετεινή τηλεοπτική σαιζόν αρχές Νοεμβρίου.

Ευχαριαστώ τον Αξιότιμο Πρόεδρο για την μεγάλη τιμή που μου έκανε καθώς και τον Ιδρυτή της Διεξόδου κ. Νίκο Κορδόση.

Αχιλλέας Παπαδιονυσίου

Ο τ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αξιότιμος κ Προκόπης Παυλόπουλος στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή //ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου συντομα.

Δημοσιεύτηκε από Achilleas Papadionisiou B στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις