“ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ”: Έναρξη μαθημάτων για τη νέα χορευτική χρονιά

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς “Κεφαλλήνες”

Έναρξη μαθημάτων για τη νέα χορευτική χρονιά

Επιστρέφουμε… ασφαλώς! Η νέα χορευτική χρονιά ξεκινάει κι επίσημα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου για το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Κεφαλονιάς “ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ”.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα λειτουργήσουν στο σύλλογο μας, τμήματα όλων των ηλικιών, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτά ορίζονται από τα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, παλιά και νέα μέλη, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τραυλιάτων για να στείλουμε το μήνυμα ότι οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ μας, δεν θα πρέπει να μας “απομακρύνουν” απ’ όσα αγαπάμε.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα μας στο Facebook (ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ – Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς) και στο τηλέφωνο 6949762369.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις