Έναρξη χορευτικής χρονιάς για την Ιόνιο Πνοή

ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ: ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-2021
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης «ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ», έφτασε η ώρα να ανταμώσουμε ξανά, στα ίδια μέρη, με την ίδια καλή διάθεση, αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες, όπως επιβάλλει η αυτονόητη ανάγκη προστασίας της υγείας των χορευτών, των μελών και των οικείων μας.
Οι μέρες και ώρες των μαθημάτων παραμένουν όπως ακριβώς και την προηγούμενη χορευτική περίοδο. Ειδικότερα:
ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ:
Τα μαθήματα έχουν ήδη αρχίσει και συνεχίζονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, σε τρία Τμήματα, όπως και πέρυσι, δηλαδή 7-8, 8-9 και 9-10 μ.μ.
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ:
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, σε δύο Τμήματα, όπως και πέρυσι, δηλαδή 5-6 και 6-7 μ.μ.
Έναρξη: Τρίτη 13 Οκτωβρίου
ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ:
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο κτίριο του ΕΠΑ.Λ. Ληξουρίου (όπου φιλοξενείται το Πετρίτσειο Γυμνάσιο), σε δύο Τμήματα, όπως και πέρυσι, δηλαδή 7-8 και 8-9 μ.μ.
Έναρξη: Σάββατο 10 Οκτωβρίου
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ:
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο κτίριο του ΕΠΑ.Λ. Ληξουρίου (όπου φιλοξενείται το Πετρίτσειο Γυμνάσιο), σε δύο Τμήματα, όπως και πέρυσι, δηλαδή 5-6 και 6-7 μ.μ.
Έναρξη:  Σάββατο 10 Οκτωβρίου
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα:
Για τα τμήματα του Αργοστολίου: 6947 431415 και 6974 213902.
Για τα τμήματα του Ληξουρίου: 26710 91333 και 6978 659344.
Σας περιμένουμε με την ελπίδα να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη και δημιουργική χορευτική χρονιά.
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις