Το Σάββατο 8 Αυγούστου θα τελεστεί Αρχιερατικό Μνημόσυνο και αποκαλυπτήρια του μνημείου στο λιμενοβραχίωνα

Ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 10 το πρωί θα τελεστεί Αρχιερατικό μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αργοστολίου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των υπερεκατό Κεφαλωνιτών ναυτικών που θυσιάστηκαν εν ώρα καθήκοντος στον Β´ Π.Π.

Στις 8 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου  που αναγείραμε στον χώρο του λιμενοβραχίονα των κρουαζιερόπλοιων  (μπαστούνι) στο λιμάνι Αργοστολίου, εις μνήμην τους, θα ψαλεί Τρισάγιο και στην συνέχεια θα γίνει στο εκεί υπαίθριο θέατρο  η παρουσίαση του σχετικού με τα τότε τραγικά γεγονότα βιβλίου μας ( Β´ Π. Π. – οι αιματοβαμμένοι ωκεανοί – Το μερτικό της Κεφαλονιάς) και η εκδήλωση θα κλείσει με κέρασμα – μπουφέ.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητο να τηρηθούν όλες οι υγειονομικές συστάσεις περί χρήσης μάσκας , τήρηση αποστάσεων κλπ προφυλάξεις.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

”ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ”

Το Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις