Καλοκαιρινή εκδήλωση του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ την Πέμπτη 13 Αυγούστου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το εκπαιδευτικό – υποστηρικτικό προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» σας καλούν να παρακολουθήσετε μια επετειακή εκδήλωση την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:00 στον Αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, όπου θα παρουσιαστεί μέσα από θεατρική παράσταση, μουσική και τραγούδια το έργο του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» κατά τη διάρκεια της πρώτης τριετίας λειτουργίας του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η παρουσία πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι μεγάλη, προκειμένου να ενδυναμώσουμε και να τονώσουμε το δύσκολο έργο, που κάνουν οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτές.

Σας περιμένουμε όλους!

*ΥΓ. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας έναντι του Covid -19!

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου Μαρία Λαδά
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις