Κάθε χρόνο “στρωνότανε” ο χωματόδρομος για το Κορώνι και φέτος η “προπαγάνδα” Μιχαλάτου το παρουσίασε ως …”μεγάλο έργο”!!!

Ε λοιπόν αυτό που γίνεται με τη δημοτική αρχή Μιχαλάτου που παρουσιάζει ως …”μεγάλα έργα” όλες τις διαδικαστικές και συνήθεις δραστηριότητες του Δήμου (κόψιμο χορταριών, στρώσιμο χωματόδρομων και ούτω κάθε εξής) δεν έχει προηγούμενο.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς όλα αυτά τα θέματα της καθημερινότητας τα θεωρούσε δεδομένα και ούτε καν τα προέβαλε αλλά αντίθετα προωθούσε επικοινωνιακά μόνο σημαντικά έργα που άλλαζαν την πορεία της Κεφαλονιάς (αναμόρφωση πλατείας, εργοστάσιο νερού, αναμόρφωση παραλίας κ.λπ.). Όσοι λοιπόν δεν είναι άσχετοι ξέρουν  ότι κάθε χρόνο ο χωματόδρομος για το Κορώνι στρωνότανε¨από τον κεντρικό Δήμο Κεφαλονιάς χωρίς φανφάρες και “διαφημίσεις” ενώ αντίθετα αυτό φέτος έγινε και καθυστερημένα (μέσα στον Αύγουστο) και με έξοδα της τοπικής Κοινότητας (από την παγία) και όχι από τον κεντρικό δήμο.

Και όμως ακόμα και αυτό τα φιλικά ΜΜΕ στην παράταξη Μιχαλάτου το παρουσίασαν ως “μεγάλο επίτευγμα”!!! Συμβουλή προς δημοτική αρχή: “Ξεκινήστε να κάνετε κανένα μεγάλο έργο και σταματήστε να εμφανίζεται τα απλά και δεδομένα ως “σημαντικές δράσεις” του Δήμου γιατί σε λίγο θα σας πάρουμε στο ψιλό.

Υ.Γ.: Επ τη ευκαιρία με τις επικίνδυνες παρεμβάσεις στο ρέμα των Ατσουπάδων τι έγινε τελικά; Θα αποκατασταθούν ή θα έχουμε τίποτα πλημμύρες στην περιχοή;
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις