Ε.Α.Σ.: Ωφελούμενοι οι ντόπιοι Αγρότες

Ε.Α.Σ. : Ωφελούμενοι  οι  ντόπιοι  Αγρότες

     Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση αναστέλλεται για τους κατά κύριο επάγγελμα ΘιακοΚεφαλονίτες Αγρότες του κανονικού καθεστώτος, η εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής καταβολής του Τέλους Επιτηδεύματος, για το φορολογικό έτος 2019, το οποίο ανέρχεται σε 650€.
      Με τα μέχρι σήμερα ισχύοντα, Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Μελισσοκόμοι, Δενδροκαλλιεργητές, Κηπευτικοπαραγωγοί και Ψαράδες οι οποίοι  εντάχθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2014 στο κανονικό καθεστώς Φ.Π.Α. και συμπλήρωσαν την πενταετία απαλλαγής από το Τέλος Επιτηδεύματος την 31η Δεκεμβρίου 2018, είχαν για τα φορολογικά έτη από το 2019 και επόμενα, υποχρέωση καταβολής Τέλους Επιτηδεύματος, η οποία θα έπρεπε να καταβληθεί εντός του 2020.

       Διευκρινήσεις παρέχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ που λειτουργούν καθημερινά (από 8 πρωί έως 4 απόγευμα) στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο στο Αργοστόλι.

    Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις