Αναστέλλεται η λειτουργία των ωρών επισκεπτηρίου στις κλινικές του Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι για λόγους προστασίας των ασθενών αλλά και των επισκεπτών από τον κίνδυνο μεταδόσεως λοιμώξεων στα νοσοκομεία από 03 Αυγ.2020:

          α.       Αναστέλλεται η λειτουργία των ωρών επισκεπτηρίου στις κλινικές του Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.

          β.       Περιορίζεται η πρόσβαση στις κλινικές ΜΟΝΟΝ σε όσους, βάσει γνωμοδοτήσεως του θεράποντος ιατρού (ένα άτομο) και σχετικής αδείαςαπό το Νοσοκομείο, απαιτείται να συνεπικουρούν τον ασθενή κατά την διάρκεια της νοσηλείας του.

          γ.       Οι συνοδοί ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ να παραμένουν στο Νοσοκομείο εφόσον παρουσιάζουν συμπτώματα λοιμώξεως ανώτερου αναπνευστικού.

          δ.       Ομοίως οι ίδιοι πρέπει να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστάσεως, απολυμάνσεως των χεριών και την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

(Τα ίδια μέτρα ισχύουν κατ’ αναλογία και στο Γ.Ν. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ)

Αργοστόλι, 03 Αυγ. 2020

Από την Διοίκηση

του Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και

Γ.Ν.ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ «Μαντζαβινάτειου»

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις