Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του πρώτου σποτ “αγαΠΑΜΕ Κεφαλονιά” που ετοιμάζει το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ολοκληρώνονται σήμερα τα γυρίσματα του πρώτου σποτ που ετοιμάζει το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης.
Η καμπάνια “αγαΠΑΜΕ Κεφαλονιά” είναι μια ενέργεια προώθησης του τουριστικού προιόντος και έχει σχεδιαστεί για τα έτη 2020 και 2021.

Η ομάδα του Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Σπαθή, σχεδίασε το πρώτο σποτ το οποίο θα προωθηθεί από τηλεοπτικά δίκτυα και διαδικτυακά μέσα προκειμένου να στηριχθούν οι επιχειρήσεις των νησιών μας ιδιαίτερα τη περίοδο που διανύουμε.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και ομάδα τηλεοπτικού καναλιού που θα δημιουργήσει ένα επεισόδιο- ταξιδιωτικό οδηγό που θα προβληθεί σε κανάλια όλης της χώρας, αναδεικνύοντας πέρα από τις ομορφιές των νησιών μας , τη κουλτούρα, τη γαστρονομία και το ταμπεραμέντο των κατοίκων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

αγαΠΑΜΕ Κεφαλονιά
αγαΠΑΜΕ Ιθάκη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις