Αναστατωμένοι οι κάτοικοι του Ατσουπάδων από τις παρεμβάσεις του προέδρου Γεράσιμου Πετράτου (Σαράφη) στο ρέμα της περιοχής-Κίνδυνος για πλημμύρες

Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο ζήτημα για την ασφάλεια των κατοίκων των Ατσουπάδων αναδεικνύει σήμερα ο τοπικός Σύμβουλος Άθως Χιόνης που διετέλεσε επί χρόνια και πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Βαλεριάνου (στην οποία ανήκουν οι Ατσουπάδες) και έχει βαθιά γνώση της περιοχής.

Σύμφωνα με τον κ. Άθω Χιόνη ο νυν πρόεδρος Γεράσιμος Πετράτος “Σαράφης” ξαφνικά και χωρίς καμία ενημέρωση του τοπικού Συμβουλίου απομάκρυνε με ιδιωτικά μηχανήματα τα υλικά που βρίσκονταν επί χρόνια μπροστά από τις μπούκες του ρέματος ακριβώς προκειμένου να αποφεύγονται πλημμύρες.

Πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει κανείς με τι σκεπτικό ενήργησε ο νυν πρόεδρος ενώ τεράστιο είναι και θέμα του αν έχει γνώση για αυτές τις επικίνδυνες δραστηριότητές του ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος ή οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο κ. Άθως Χιόνης, εκτός από τον κίνδυνο έντονων πλημμυρών λόγω της απομάκρυνσης των υλικών που βρίσκονταν εκεί  επί τούτου πολλά χρόνια από τις παρεμβάσεις του προέδρου Γεράσιμου Πετράτου Σαράφη υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και κατάρρευσης του τοιχίου αλλά και των πεύκων που πραγματικά αιωρούνται πλέον.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις