Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 3ήμερο CAMP του Παναθηναϊκού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 3 ήμερο CAMP του Παναθηναϊκου που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι. Ήρθαν και τα αποτελέσματα της αξιολόγησης με την μορφή διπλώματος για τούς αθλητές που συμμετείχαν.

Η Ακαδημία του ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ συμμετέχει σε Camp σε ολη την Ελλάδα και δοκιμάζονται οι αθλητές του απο πολλές ομάδες της Ελλάδος και του Εξωτερικού. Θα συνεχίσουμε δυναμικά με επαγγελατισμο και σοβαρότητα έτσι ώστε να αναδείξουμε τα ταλέντα του νησιού μας εντός και εκτός Ελλάδος. Συγχαρητήρια σε όσους επιλέχθηκαν για την συνέχεια στα δοκιμαστικά του Παναθηναϊκου στην Αθήνα.
Επίσης παίκτης της Ακαδημίας του Παναθηναϊκου επιλέχθηκε με μερική υποτροφία για συμμετοχή σε ποδοσφαιρικό σχολείο σε ξένη χώρα.
Με εκτίμηση Τάκης Φωής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις