Νέα δωρεά του Επιμελητηρίου στο Μαντζαβινάτειο

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης συνεχίζει τη στήριξη των Υγειονομικών Δομών των νησιών μας, ανταποκρινόμενο άμεσα στο αίτημα του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου για προμήθεια υγειονομικού υλικού.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Δημουλιός παρέλαβε τη δωρεά από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Χρήστου Καμπανού και του Οικονομικού Επόπτη κ. Γιώργου Λασκαράτου σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα.

Ο Σταύρος Σπαθής τόνισε για άλλη μια φορά ότι το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα βρίσκεται έμπρακτα πλάι σε κάθε φορέα και θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης και αναβάθμισης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επαγγελματιών των νησιών μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις