Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Στ. Τραυλού για την φιλοξενία των ιατρών

Διανύοντας μια ιδιαίτερα κρίσιμη υγειονομική περίοδο, με αυξημένες απαιτήσεις τόσο για τους κατοίκους των νησιών μας όσο και για τους επισκέπτες τους, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Προέδρους και τα Μέλη των Ξενοδόχων Κεφαλληνίας, της Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Κεφαλονιάς καθώς και το Σωματείο Εστιατορίων, για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία τους, στο αίτημα της Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, να στηρίξουν τη φιλοξενία των ιατρών που καλούνται από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, να υπηρετήσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, κατά τους θερινούς μήνες.

 Η τοπική κοινωνία αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, ότι είναι αρωγός στην διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. Παραμένουμε υπεύθυνοι, δυνατοί και ψύχραιμοι έχοντας ως κύριο γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις