Ε.Α.Σ. : Εφικτές διορθώσεις στις Δηλώσεις Επιδοτήσεων 2020

Ε.Α.Σ. : Εφικτές διορθώσεις στις Δηλώσεις Επιδοτήσεων 2020

          Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι μέχρι την Τετάρτη  22 Ιουλίου 2020 καλούνται οι ντόπιοι Αγρότες να προχωρήσουν σε διορθώσεις πιθανών σφαλµάτων που αφορούν την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης – ΟΣΔΕ του 2020.  

      Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, «η διαδικασία της αποσφαλµάτωσης είναι συνεχής γι’ αυτό παρακαλούνται οι Αγρότες να ενημερώνονται τακτικά για σφάλµατα που πιθανόν να προκύψουν και διόρθωση αυτών έως και τις 22 Ιουλίου».

        Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις καθώς και αναλυτική ενημέρωση για τους πίνακες του διασταυρωτικού ελέγχου των φετινών Αιτήσεων Επιδοτήσεων – ΟΣΔΕ από τον Οργανισμό Πληρωμών οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Μελισσοκόμοι, Δενδροκαλλιεργητές και Κηπευτικοπαραγωγοί  μπορούν να προσέρχονται  στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ που λειτουργούν καθημερινά (από 8 πρωί έως 4 απόγευμα) στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο στο Αργοστόλι.

     Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις