Προκήρυξη για 6 θέσεις μονίμων ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας

Προκήρυξη για 6 θέσεις μονίμων ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας

 

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η έγκριση για προκήρυξη 80 θέσεων ειδικευμένων ιατρών σε όλη την Ελλάδα.

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A960%CE%9B465%CE%A6%CE%A5%CE%9F-%CE%9B%CE%A61

Από τις 80 θέσεις σε όλη τη χώρα, στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας αντιστοιχούν 6 θέσεις. Δηλαδή το 7,5% του συνόλου της προκήρυξης πανελληνίως αφορά το νομό μας.

Περιλαμβάνονται θέσεις για τις εξής ειδικότητες:

  • 2 θέσεις Επιμελητή Β’ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ
  • 1 θέση Διευθυντή ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ
  • 1 θέση Διευθυντή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
  • 1 θέση Επιμελητή Β’ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
  • 1 θέση Επιμελητή Α’ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ

Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι μόνιμες και αφορούν και σε θέσεις Διευθυντή και Επιμελητή Α’, επομένως υπάρχει ισχυρό κίνητρο για τη στελέχωσή τους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 27/07/2020 ώρα 12.00 και λήγει στις 17/08/2020 ώρα 12.00

Επίσης μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένονται οι κρίσεις και για την αντίστοιχη προκήρυξη του Φεβρουαρίου που αφορούσε σε 7 θέσεις ιατρών για τα νοσοκομεία Αργοστολίου και Ληξουρίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την αποδοχή των αιτημάτων μου στον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον Διευθυντή του γραφείου του κ. Υφυπουργού κ. Παναγιώτη Γεωργόπουλο καθώς και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Η προσπάθεια για την ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού στον τομέα της υγείας συνεχίζεται, σε συνδυασμό με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, για την οποία η προθεσμία λήγει σήμερα στις 24.00.

 

 

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις