Ξέχασε ο Μιχαλάτος τα 3 εκ ευρώ που πληρώνει ο Δήμος για την “μαύρη τρύπα” του πρώην Δήμου Λειβαθούς

Ξεχνάει πολύ γρήγορα ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ενώ τα φιλικά του ΜΜΕ γράφουν για την “βαριά κληρονομιά” των προστίμων του ΙΚΑ επί Παρίση (που οφείλονται σε μία πρωτοφανή ερμηνεία μόνο του ΙΚΑ Κεφαλονιάς και που δεν έχει τελεσιδικίσει δικαστικά), από την άλλη δεν αναφέρεται καθόλου στην “βαριά κληρονομιά” που έχει ο Δήμος Αργοστολίου από τον πρώην Δήμο Λειβαθούς, τον οποίο διοικούσε ο Μιχαλάτος, και για την “μαύρη τρύπα” ακριβώς του πρώην Δήμου Λειβαθούς ο Δήμος πληρώνει δάνειο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Βεβαίως ο Θεόφιλος Μιχαλάτος αθωώθηκε στο ποινικό κομμάτι της υπόθεσης, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σήμαινε ότι ο Δήμος Αργοστολίου απαλλάχθηκε από την Διοκητική και Οικονομική υποχρέωση να καλύψει τα 3 εκατομμύρια ευρώ της “μαύρης τρύπας” του πρώην Δήμου Λειβαθούς. Και κάθε χρόνο δίνει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων περίπου 150,000 ευρώ κάτι που θα γίνεται για τα επόμενα 30 χρόνια λόγω ακριβώς της “βαριάς κληρονομιάς” του πρώην Δήμου Λειβαθούς του κ. Μιχαλάτου.

Οπότε καλό θα είναι τα ΜΜΕ του συστήματος Μιχαλάτου να θυμηθούν λίγο και αυτή την υπόθεση που θα την πληρώνουν οι δημότες για τα επόμενα 30 χρόνια παρακαλώ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις