Ο Δήμος Σάμης, πρωταγωνιστής στο αφιέρωμα για την Κεφαλλονιά του περιοδικού «Greece is» της Καθημερινής

«Παγκόσμιας κλάσης παραλίες, συνταρακτική φύση και διαδρομές με απίθανες εναλλαγές τοπίου, θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες».

Με αυτόν τον τρόπο και με τίτλο «Συναισθηματική και αγέρωχη» ξεκινά το εξαιρετικό αφιέρωμα του περιοδικού «Greece is» στην Κεφαλλονιά, που κυκλοφόρησε εχθές με την εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής». Συντάκτης, ο καταξιωμένος Travel & Food Editor και συνιδρυτής του popaganda.gr Φώτης Βαλλάτος από τον γειτονικό μας Καραβόμυλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλο μέρος του άρθρου συνοδευόμενο ασφαλώς από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ήταν αφιερωμένο στον Δήμο Σάμης. Πως θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε, αφού η περιοχή μας συγκεντρώνει τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού. Οργιώδης βλάστηση, κοσμοπολίτικα θέρετρα, μικρά παραδοσιακά χωριουδάκια, υπέροχες παραλίες, διαδρομές μέσα στη φύση, μαγικά σπήλαια και μια σπουδαία ιστορία, αποτελούν έναν συνδυασμό που καθιστούν τον τόπο μας μοναδικό.

Φυσικά το αφιέρωμα περιλαμβάνει και άλλα πανέμορφα σημεία του νησιού μας όπως η νότια ακτογραμμή με τις δαντελωτές ακρογιαλιές, η χερσόνησος της Παλλικής και φυσικά το Αργοστόλι. Αξίζει να σημειώσουμε πως το ρεπορτάζ κλείνει με αναφορά στον οινοτουρισμό, με την Κεφαλλονιά να έχει εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες οινικές περιοχές της Ελλάδας. Στο περιοδικό υπήρχε επίσης ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώριση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, αλλά και της Fraport με αναφορές και φωτογραφίες από τα έργα στο αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου».

Πηγή: poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις