“Τσιμπολογάει” και ο πρώην βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος από την “πίτα” των απευθείας αναθέσεων του Μιχαλάτου-40.000 ευρώ “έχει σηκώσει” μέχρι σήμερα από Δήμο Αργοστολίου και Λιμενικό Ταμείο

Τελικά το παλιό ΠΑΣΟΚ δεν χάνεται ποτέ μπορεί ο πρώην βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος να είναι “τελειωμένος” πολιτικά όμως αυτό δεν τον εμποδίζει καθόλου να είναι δραστήριος στον τομέα της υπογραφής συμβάσεων με τον Δήμο Αργοστολίου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας και Ιθάκης κατόπιν αποφάσεων “απευθείας αναθέσεων” εκ μέρους του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Από ότι φαίνεται ο Δήμαρχος Αργοστολίου και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας και Ιθάκης δεν ξεχνάει την πολύτιμη στήριξη από τον Σπύρο Μοσχόπουλο ιδίως στην περιοχή της Λειβαθούς κατά τις τελευταίες εκλογές και για αυτό φροντίζει “να τον ανταμοίβει” με “χρυσές δουλειές”.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία “Α. Μοσχόπουλος και ΣΙΑ ΟΕ”, την οποία εκπροσωπεί ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Μοσχόπουλος έχει μέχρι σήμερα λάβει με αποφάσεις του Θεόφιλου Μιχαλάτου 17.000 ευρώ από το Δήμο Αργοστολίου για “Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας για το Προσωπικό του ∆ήμου Αργοστολίου», 4000 ευρώ για “Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας για το Προσωπικό του ∆ήμου Αργοστολίου» και 19000 για “Προμήθεια φυτών και φυτοχώματος για τους χώρους πρασίνου της παραλιακής ζώνης Αργοστολίου” από το Λιμενικό Ταμείο.

Για να είμαστε ξεκάθαροι όλες οι παραπάνω αποφάσεις είναι απόλυτα σύννομες όμως το μείζον θέμα που δημιουργείται, τόσο με τις αναθέσεις στο πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Μοσχόπουλο όσο και σε εκατοντάδες άλλους “ευνοούμενους” του “συστήματος Μιχαλάτου”,  είναι το γεγονός ότι όσο την εξουσία στο Δήμο Κεφαλονιάς τον είχε η παράταξη Παρίση η τότε αντιπολίτευση βυσσοδομούσε και λαϊκιζε ασύστολα πως τάχα οι απευθείας αναθέσεις είναι κάτι αμαρτωλό ενώ ήξερε πολύ καλά ότι ο Δήμος δεν μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά αν ήθελε να είναι αποτελεσματικός.

Που είναι τώρα ο Σπύρος Σαμούρης που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανιζόταν λάβρος κατά των απευθείας αναθέσεων; Οι εκατοντάδες που γίνονται τώρα από τη Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου είναι “ηθικές” ενώ του Παρίση ήταν “ανήθικες”; Που είναι ο Διονύσης Μινέτος που δήλωνει υποκριτικά δημόσια ότι “όταν έλθουν στα πράγματα αυτοί δεν θα κάνουν απευθείας αναθέσεις”;

Σε πρώτη φάση πάντος “ας καμαρώσουμε τις δουλίτσες που έκλεισε” ο Σπύρος Μοσχόπουλος με το Δήμο Αργοστολίου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

ΔΗΜΟΣ

ΑΔΑ: ΨΜΚ146ΜΓΤΤ-Ι0Κ – προμήθειας καλλωπιστικών δενδρυλλίων για τους κοινόχρηστους χώρους της ΔΕ Αργοστολίου.

ΑΔΑ: Ω6Σ046ΜΓΤΤ-ΒΗ6 – Απευθείας ανάθεση για την Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας για το Προσωπικό του Δήμου Αργοστολίου.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΔΑ: ΩΒΙΞΟΡΗ0-0ΜΩ – Προμήθεια φυτών και φυτοχώματος για τους χώρους πρασίνου της παραλιακής ζώνης Αργοστολίου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις