Εισαγωγικές Εξετάσεις Χορού του Υπουργείου Πολιτισμού Σχολή”Art & Style” Όλγα Γαλιατσάτου

Η Αναγνωρισμένη από το κράτος Ερασιτεχνική Σχολή Χορού ”Art & Style” Dance School Όλγα Γαλιατσάτου, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων προετοιμασίας των εισαγωγικών εξετάσεων του Υπουργείου Πολιτισμού για το έτος 2020.
Ως αναγνωρισμένη σχολή μπορεί και αναλαμβάνει την σωστή προετοιμασία των μελλοντικών εκπαιδευτών επαγγελματιών χορού, ώστε να δώσουν επιτυχείς εξετάσεις στο υπουργείο και να μπορέσουν να φοιτήσουν εν συνεχεία σε κάποια επαγγελματική σχολή της χώρας.
Τα μαθήματα που θα διδαχθούν σύμφωνα με τα απαιτούμενα του υπουργείου είναι Κλασσικό Μπαλέτο, Σύγχρονο/Μοντέρνο Μπαλέτο, Jazz, Character, Ρυθμική, Ιστορία χορού, Ελληνικοί χοροί, Εφαρμοσμένη Ανατομία, Παιδαγωγική Ψυχολογία, Μουσική, Θεατρική Αγωγή.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην διεύθυνση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 11 στο Αργοστόλι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6950569237.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις