Έρχεται χρηματοδότηση για έργα οδοποιίας σε Σάμη και Ιθάκη

Έρχεται χρηματοδότηση για έργα οδοποιίας σε Σάμη και Ιθάκη

Χθες συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Συζητήσαμε για έργα αστικής οδοποιίας στο νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Συμφωνήσαμε να προωθηθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών χρηματοδότηση ύψους περίπου 300.000 ευρώ για τον δήμο Ιθάκης και 300.000 ευρώ για το δήμο Σάμης, προκειμένου οι δύο δήμοι να εκτελέσουν έργα οδοποιίας εντός οικισμών.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο και τους δυο δήμους θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να προχωρήσει η διαδικασία χρηματοδότησης και να υλοποιηθούν παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών των νησιών μας.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση ύψους 1.300.000 ευρώ για το δήμο Αργοστολίου και 1.000.000 για το δήμο Ληξουρίου.

Η παραγωγική συνεργασία με τον Υφυπουργό κ. Κεφαλογιάννη συνεχίζεται για σημαντικά ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

 

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις