Ε.Α.Σ.: Συμπληρωματική χορήγηση δικαιωμάτων Βασικής Επιδότησης

       Ε.Α.Σ.: Συμπληρωματική χορήγηση δικαιωμάτων Βασικής Επιδότησης

         Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε  στις 25 Ιουνίου 2020 από τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων συμπληρωματική χορήγηση δικαιωμάτων από το Εθνικό Απόθεμα έτους 2019 με την ολοκλήρωση των ειδικών διοικητικών ελέγχων. 

         Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη χορήγηση δικαιωμάτων Βασικής Επιδότησης από το Εθνικό Απόθεμα 2019 πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

        Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Δενδροκαλλιεργητές Μελισσοκόμοι και Κηπευτικοπαραγωγοί  μπορούν να προσέρχονται  στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ που λειτουργούν καθημερινά (από 8 πρωί έως 4 απόγευμα) στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο στο Αργοστόλι.

     Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις