Ιούλιος Τέχνης στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη του Κώστα Ευαγγελάτου

ΙΟΥΛΙΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Καλό και ευχάριστο μήνα!!
Από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, ώρα 8.30 μ.μ. αρχίζει η θερινή εκθεσιακή περίοδος στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι, η οποία διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020.
Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια πολιτιστικών γεγονότων και εκθέσεων στη Villa Ροδόπη, όμως οι επετειακές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί θα είναι περιορισμένες εξαιτίας της πανδημίας.
Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, περφόρμερ, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, θα ξεναγεί τους φιλότεχνους σε τμήμα της συλλογής έργων Ελλήνων και ξένων εικαστικών δημιουργών κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 8.30 μ.μ.- 10 μ.μ. 
Εκτίθενται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, ψηφιακές εικόνες και κατασκευές, τα οποία έχουν προσφέρει ευγενικά στη συλλογή καλλιτέχνες, συλλέκτες και φιλότεχνοι.
(Στους επισκέπτες θα προσφέρεται η μικρού σχήματος έκδοση  “Ποιήματα του Ανδρέα Λασκαράτου” (προσφορά αντιτύπων από τον κ.Θεοδόση Καραγεώργο, “Πολύτροπον” και ο κατάλογος της έκθεσης “Εύ Αγωνίζεσθαι”, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Μονοπάτι της Εκεχειρίας 2020 στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας και στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, προσφορά των διοργανωτών και της επιμελήτριας της έκθεσης κ. Αννίτας Πατσουράκη, ιστορικού τέχνης.) 
 
Απαραίτητη η προσυνεννόηση (τηλ: 2671028501, από 10 π.μ -12 μεσημέρι) και η οικειοθελής τήρηση των μέτρων στα πλαίσια της πρόληψης για τον covid19. 
 
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στους ενδιαφερόμενους.
 
 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις