Πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σεμινάριο στα υγειονομικά πρωτόκολλα

Για την ενημέρωση σας,

σας προωθούμε το email που εστάλη από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής  αναφορικά με την εκπαίδευση στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε με την Επιστημονική  Υπεύθυνη, Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Σκαναβή σας ενημερώνουμε ότι ζήτησαν  κάθε εκπαιδευόμενος να στείλει τα παρακάτω  με κεφαλαία: Επίθετο, Όνομα,
Πατρώνυμο, το username που επιθυμείτε να εμφανίζεται στην πλατφόρμα που θα παρακολουθήσετε το μάθημα και το email σας.
Η αποστολή των στοιχείων να γίνει στο και σε περίπτωση που λαμβάνετε μήνυμα ότι δεν λειτουργεί το email account τότε εναλλακτικά αποστείλετε τα στοιχεία στο .
Επίσης μας ενημέρωσαν ότι λόγω τεράστιου όγκου τηλεφωνικών κλήσεων από όλα τα Ιόνια Νησιά υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια στη τηλεφωνική επικοινωνία και αυτή δεν προτείνεται.

Με εκτίμηση
Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Αγαπητοί/-ες,

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μας προώθησε τα στοιχεία σας για να παρακολουθήσετε το  “Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID-19”.
Το πιστοποιημένο πρόγραμμα προσφέρεται, δωρεάν μέσω της Περιφέρειας, από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εκπαιδεύουμε τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, σε πρακτικές και ενέργειες αποτροπής της εξάπλωσης του ιού, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και συνεπώς ενισχύουμε την αξιοπιστία της χώρας μας ως ασφαλή και καινοτόμο τουριστικό προορισμό. Στόχος μας η
κατάρτιση και επιμόρφωση των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο και απώτερος σκοπός ο εφοδιασμός τους με κατάλληλες γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές για την ανάσχεση της πανδημίας και την συνέχιση της  υγειονομικής ασφάλειας σε κάθε μεριά της πατρίδας μας

Η μαθησιακή διαδικασία γίνεται εξ’ αποστάσεως διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας-on line. Το σύστημα θέτει ερωτήσεις αξιολόγησης μετά από κάθε Διδακτική Ενότητα για να επιβεβαιώσει τις απαραίτητες γνώσεις δεξιότητες
και συμπεριφορές που πρέπει να έχει κατακτήσει ο καθένας/-μια  επιμορφούμενος/-η κατά την διάρκεια της παράδοσης του εκπαιδευτικού υλικού.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ο/η επιμορφούμενος/-η θα λάβει  Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το πιστοποιητικό μπορείτε να το καταθέσετε μέχρι τις 05/07/2020 μαζί με την αίτησή σας για το σήμα Health First.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Τα μαθήματα  θα πραγματοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα 29/6 έως 03/07/2020.
Θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία και την ώρα που θα πρέπει να συνδεθείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την 3ωρη εξ αποστάσεως παρουσίαση για την απόκτηση του ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ είναι απαραίτητο να μας αποστείλετε σήμερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση τα παρακάτω στοιχεία με κεφαλαία: Επίθετο, Όνομα, Πατρώνυμο, το username που θα εμφανίζεται στην πλατφόρμα που θα παρακολουθήσετε το μάθημα και το mail σας.

Παράδειγμα:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ / PAPADOPOULOU MARIA/

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Teams της Microsoft. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε μία φορά και θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σας.

Καλή μας αρχή!

Διοικητική & Γραμματειακή Υποστήριξη Προγράμματος
”Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών
Πρωτοκόλλων για COVID-19”
Επιστημονική Υπεύθυνη, Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Σκαναβή
Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας
Σχολή Δημόσιας Υγείας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Λ. Αλεξάνδρας 196, Τ.Κ. 11521

e-mail:

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις