Το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων “Οι Πρόννοι” καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του το Σάββατο 27 Ιουνίου

Το σωματείο ενοικιαζομένων Δωματίων  & Διαμερισμάτων οι Πρόννοι θα πραγματοποιήσει τακτική γενική συνέλευση το Σάββατο στις 27-6 2020 και ώρα 7μμ στο κοινοτικό κέντρο του Πόρου με θέμα :

Όροι

 Προϋποθέσεις και Μέτρα  για την επανεκκίνηση της οικονομικής και τουριστικής δραστηριότητας, εν μέσω των έκτακτων συνθηκών, που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας covid -19.
Κατά τη διάρκεια της συνελεύσης, θα γίνει διεξοδική ενημέρωση, προκειμένου να απαντηθούν υπεύθυνα και έγκυρα όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κλάδου μας.
Να είστε όλοι εκεί!
Η Πρόεδρος,
Βαβάση Μαργαρίτα

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις