Συνεχίστηκαν και σήμερα οι εργασίες καθαριότητας στα Πουλάτα

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι εργασίες καθαριότητας στα Πουλάτα. Συγκεκριμένα, μετά την πλατεία «Κοσμάς Φλαμιάτος» την προηγούμενη εβδομάδα, σειρά είχε ο προαύλιος χώρος του Κοινοτικού Γραφείου στον οποίο πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί και αποψιλώσεις. Τις εργασίες εκτέλεσε συνεργείο του Δήμου Σάμης με χρήση ειδικού μηχανήματος, κατόπιν σχετικής συνεννόησης της Προέδρου της Κοινότητάς μας Γεωργίας Φλαμιάτου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Ρασσιά. Δεν θα ήταν μάλιστα υπερβολή αν λέγαμε πως οι χώροι τόσο πέριξ του Ηρώου, όσο και περιμετρικά του κτιρίου πραγματικά άλλαξαν όψη, καθώς μέχρι και εχθές θύμιζαν ζούγκλα.

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2020 έχει ενταχθεί και ελπίζουμε να υλοποιηθεί εντός του έτους, το έργο της συντήρησης του Κοινοτικού Γραφείου του χωριού μας προϋπολογισμού 10.000€ το οποίο περιλαμβάνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας βάψιμο της εσωτερικής και εξωτερικής τοιχοποιίας του κτιρίου, εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου, προμήθεια αναγκαίου εξοπλισμού, κατασκευή ράμπας για ευκολότερη πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα και ηλικιωμένων, καθώς και υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Πηγή: poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις