Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών Κεφαλογιάννη και τον Δήμαρχο Ληξουρίου Κατσιβέλη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Κεφαλογιάννη και τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη

Σήμερα είχα προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, παρουσία του Δημάρχου Ληξουρίου κ. Γιώργου Κατσιβέλη.

Τη συνάντηση απασχόλησαν τρία ζητήματα που αφορούν το Ληξούρι και την περιοχή της Παλικής:

  • Οι τελικές τροποποιήσεις στο κείμενο της νομοθετικής ρύθμισης που θα καταθέσω ως τροπολογία στο επικείμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και θα τακτοποιεί τα πολεοδομικά ζητήματα που εμποδίζουν τις εργασίες στις εργατικές κατοικίες Ληξουρίου.

  • Η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την κατεδάφιση των οικοδομών που έχουν χαρακτηριστεί κατεδαφιστέες («κόκκινα κτίρια»).

  • Η υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Ληξουρίου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για μεγάλης έκτασης έργα δημοτικής οδοποιίας στο Ληξούρι, αφού προηγήθηκε προσυνεννόησή μου με τον Υφυπουργό για το εφικτό και την αποδοχή του αιτήματος. Παρόμοιας έκτασης παρέμβαση στην δημοτική οδοποιία έχει δρομολογηθεί και για την πόλη του Αργοστολίου σε προηγούμενη συνάντησή μου με τον κ. Υφυπουργό και τον δήμαρχο Αργοστολίου. Πρόκειται για έργα που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα των δημοτικών οδών του Αργοστολίου και του Ληξουρίου και την καθημερινότητα πολιτών και επισκεπτών.

Ευχαριστώ τον Υφυπουργό κ. Κεφαλογιάννη για το ενδιαφέρον που δείχνει πάντοτε ο ίδιος και οι συνεργάτες του για τα θέματα που απασχολούν το νομό μας.

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις