Ανοιχτή για το κοινό η Αρχαιολογική Συλλογή Σταυρού από σήμερα-Καθαρισμός στον αύλειο χώρων των αρχαιολογικών Μουσείων Ιθάκης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης υποδέχεται ξανά το κοινό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος και την Αρχαιολογική Συλλογή Σταυρού από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Με γνώμονα τις οδηγίες και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, αλλά και την ατομική ευθύνη όλων, σας περιμένουμε.

Παρακαλούμε όλοι να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του φυλακτικού προσωπικού.

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης ευχαριστεί το Δήμο Ιθάκης για την βοήθεια που παρέσχε στον καθαρισμό των αύλειων χώρων των Αρχαιολογικών Μουσείων στο Βαθύ και το Σταυρό. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της γόνιμης και πολλαπλά επωφελούς συνεργασίας στο πλαίσιο της προστασίας και ανάδειξης του μνημειακού πλούτου της Ιθάκης μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις