Καλούνται οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που δικαιούνται απαλλαγής από τέλη και είναι μισθωτές δημοτικού κτιρίου

Καλούνται οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που διέκοψαν τη δραστηριότητά τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού covid – 19 σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 9 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 68Α / 20-3-20) και δικαιούνται απαλλαγής :
α) από τα τέλη χρήσης παραχωρούμενων χώρων
β) από τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού και
γ) είναι μισθωτής Δημοτικού κτιρίου και δικαιούται μείωση ενοικίου 40%, να προσέλθουν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ληξουρίου και να καταθέσουν σχετική αίτηση προκειμένου να τύχουν της ανάλογης μείωσης ή απαλλαγής.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι οι διορθώσεις τετραγωνικών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) θα πραγματοποιούνται στο Τμήμα Εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας μέχρι την 30η Ιουνίου χωρίς την επιβολή προστίμου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις