Θαύμα στο Δημοτικό Συμβούλιο: Ξαφνικά εμφανίστηκε καλόγηρος “Καπουτσίνο” με “τσιγαριά” στο στόμα

Άλλο πάλι τούτο. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, αίφνης παρουσιάστηκε μυστηριωδώς παρουσιάστηκε ένας καλόγηρος “Καπουτσίνο” που κανείς δεν ήξερε τι ήθελε και από που ήρθε.

Το μυστήριο έγινε ακόμα πιο έντονο και προκάλεσε δέος όταν διαπιστώθηκε ότι ο καλόγηρος με την κουκούλα εμφανιζόταν ακριβώς πάνω από το λεγόμενο και “Άγιο” Ομαλών Σπύρο Ματιάτο.

Και ξαφνικά ενώ άλλοι σταυροκουμπωνόντουσαν και άλλοι έκαναν δεήσεις ο καλόγηρος άναψε τσιγάρο και ξαφνικά όλοι συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για τον πρόεδρο την Διαδημοτικής και Δημοτικό Σύμβουλο Αργύρη Γαβριελάτο!!!

Προφανώς ο Γαβριελάτος που επέλεξε να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη από το μπαλκόνι του σπιτιού του φορούσε την κουκούλα γιατί τον χτύπαγε ο αέρας, μη αντιλαμβανόμενος ότι μετέχει σε κορυφαίο θεσμικό όργανο ενώ εκεί που ξεπέρασε τον εαυτό του ήταν όταν άναψε την “τσιγαριά” με “ύφος σκληρού λεβέντη του παλαιού ΠΑΣΟΚ”!!!

Δεν περιγράφουμε άλλο… Τoιούτοι μας πρέπουν αρχιερείς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις