Ήρθε ο Ιούνης… “στολισμένος”!-Θέα που προκαλεί ντροπή στο δρόμο Ομαλά – Τρωϊανάτα

ΗΡΘΕ Ο ΙΟΥΝΗΣ… “ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ”!

Θέα που προκαλεί ντροπή στο δρόμο Ομαλά – Τρωϊανάτα.

Ασυνείδητοι πετούν συστηματικά σκουπίδια (παλιά στρώματα, ψυγεία, πληντύρια, έπιπλα, οικοδομικά υλικά και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε) στη μεγάλη στροφή του δρόμου από τα Τρωϊανάτα προς τη Μονή του Άγιου Γεράσιμου.

Ο Δήμος καθαρίζει και οι βάρβαροι βρωμίζουν! Τί να πρωτοκάνει και αυτός ο Δήμος!

Δυστυχώς το ανεπίτρεπτο φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή αυτή. Την ίδια ντροπιαστική εικόνα παρουσιάζουν και πολλές άλλες περιοχές του νησιού.
Πρέπει οι αρμόδιες αρχές να πάρουν αυστηρά μέτρα και -εφαρμόζοντας το νόμο- να τιμωρήσουν ορισμένους κάφρους παραδειγματικά, με τσουχτερά πρόστιμα. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.

Ο κορωνοϊός έχει διαλύσει τον ελληνικό τουρισμό. Το κακό ολοκληρώνουν, με μεγάλη επιτυχία, πολλοί ανεγκέφαλοι, ορισμένοι από τους οποίους, δεν αποκλείεται, να ζουν από τον τουρισμό!

Σαν Κεφαλλονίτης ντρέπομαι, σαν πολίτης αγανακτώ, σαν άνθρωπος εξοργίζομαι…


Γιώργος Μεσσάρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις